قلیه کدو غذای ساده و خوشمزه مردم خرم‌آباد است. غذایی بر پایه کدو، پیاز، سیر و کمی سبزیجات. اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه و البته مفید می‌خواهد حتما قلیه کدوی خرم‌آبادی‌ها را امتحان کنید.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - مریم عباس زاده: قلیه کدو غذای ساده و خوشمزه مردم خرم‌آباد است. غذایی بر پایه کدو، پیاز، سیر و کمی سبزیجات. اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه و البته مفید می‌خواهد حتما قلیه کدوی خرم‌آبادی‌ها را امتحان کنید.

قلیه کدو

مواد لازم برای4  نفر

  • 5 عدد کدو
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد هویج
  • 3 حبه سیر
  • 2  /1 پیمانه گشنیز و جعفری
  • به میزان لازم نمک ، فلفل ، زردچوبه و روغن

طرز تهیه:

1. کدو  و  هویج‌ها را به‌صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید.

2.  پیاز را نگینی خرد کرده و با سیر رنده شده در یک تابه تفت دهید.

3.  کدو و هویج های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

4. نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با نصف لیوان آب جوش بگذارید روی حرات ملایم جا بیفتد.

5.   وقتی آب کدو خشک شد، گشنیز و جعفری را هم اضافه کنید.

نکته

هویج دیرتر از کدو می‌پزد. به همین دلیل بهتر است هویج را قبل از خرد کردن بخارپز کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه