تمام مواد تارت را داخل كاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این كار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15 دقیقه در نایلون كنار می‌گذاریم تا استراحت كند.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

تارت انبه

مواد لازم برای خمیر تارت:

  •    آرد: 250 گرم
  •    کره: 160 گرم
  •    پودر شکر: 80 گرم
  •    آب: 2 قاشق غذاخوری
  •    وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
  •    پودر بادام: 60 گرم
  •    زرده تخم‌مرغ: یک عدد

 مواد لازم برای داخل تارت:

  •    کرم پاتی سیر: 300 گرم
  •    کمپوت انبه: دو قوطی

روش تهیه: 

1. تمام مواد تارت را داخل کاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این کار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15 دقیقه در نایلون کنار می‌گذاریم تا استراحت کند.

2. حالا خمیر را به قطر 4 میلی‌متر در ظرف یا قالب مخصوص تارت پهن می‌کنیم و روی آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و روی کاغذ را لوبیا قرمز می ریزیم سپس قالب را به مدت 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. کمپوت‌ها را داخل صافی می‌ریزیم تا شهد آنها برود. پس از خنک شدن تارت، مقداری از کرم را برای تزئین کنار می‌گذاریم.

 3. نصف انبه‌ها را با کرم مخلوط کرده و روی آن می‌ریزیم و بقیه را ورقه ورقه بریده و به شکل گل روی تارت می‌چینیم و اطراف آنها را با کرم پاتی سیر که در قیف ریخته‌ایم، فرم می‌دهیم. من برای این کار از ماسوره شماره 123 استفاده کرده‌ام.
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه