درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.

چاشنیک:

مواد لازم:

مناسب برای 7-6 نفر

  • ماهی خرد شده : 300گرم
  • سیب زمینی متوسط آب پز شده :3 عدد
  • گشنیز تازه خرد شده : 3  قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده : یک عدد
  • پودر زیره : یک قاشق مربا خوری
  • پودر سیر : یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز : به میزان لازم
  • شنبلیله خشک : 2 قاشق مربا خوری
  • نمک و زردچوبه : میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
  • نان لواش : 4-5 ورق

سمبوسه هندی با ماهی

دستور پخت:


درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.

سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت دهید.

سیب زمینی پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید.

برای این کار باید نان را به صورت مستطیل‌های بلند ببرید.
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه