ماهی از جمله غذاهایی است که خوردن آن حتما برای سلامتی لازم است. دستورهای پخت متنوعی برای ماهی وجود دارد، در اینجا از ماهی تیلاپیا استفاده کرده و آن را به شکل رول درآورده ایم.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری:ماهی از جمله غذاهایی است که خوردن آن حتما برای سلامتی لازم است. دستورهای پخت متنوعی برای ماهی وجود دارد، در اینجا از ماهی تیلاپیا استفاده کرده و آن را به شکل رول درآورده ایم.

رولت ماهی (تیلاپیا رولی)

مواد لازم:

  •    فیله‌ماهی تیلاپیلا  4 عدد
  •    پنیرصبحانه 2 قاشق سوپخوری
  •    پیاز سرخ شده 2 عدد
  •    پیازچه خرد شده 3 قاشق سوپخوری
  •    ریحان خرد شده  2 قاشق سوپخوری
  •     آب لیموترش تازه 1 عدد
  •     آویشن 4/1 قاشق چایخوری
  •    روغن کنجد 2 قاشق سوپخوری
  •    نمک طعم‌دار به میزان لازم
  •    روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
  •    رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری
  •    زعفران آب زده 1 قاشق چایخوری

روش تهیه:

1. فیله‌ماهی‌ها را همراه روغن، آب لیموترش، آویشن و نمک مخلوط کنید و کمی ورز دهید و به مدت 4 ساعت صبر کنید تا مزه‌دار شود.

2. سپس فیله‌ها را کمی با بیفتک‌کوب بکوید و از مخلوط پنیر صبحانه، پیاز سرخ شده، پیازچه و ریحان به اندازه یک گردو وسط ماهی‌ها بگذارید و لوله کنید.

3. سپس یک خلال دندان بزنید تا باز نشود. حال درون تابه به همراه 2 قاشق سوپخوری روغن مایع تفت دهید. در آخر رولت‌ها  را به مخلوط رب، گوجه و زعفران حل شده آغشته کرده، با زیتون یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه