راحت الحلقوم يكی از شيرينی های اصيل و سنتی ايرانی است و خيلی راحت و آسان تهيه ميشود. این شیرینی یکی از سوغاتی های معروف تبریز است.

دیگچه: راحت الحلقوم یکی از شیرینی های اصیل و سنتی ایرانی است و خیلی راحت و آسان تهیه میشود. این شیرینی یکی از سوغاتی های معروف تبریز است.

مـواد لازم:

  • 1 لیوان نشاسته
  • یک و نیم لیوان شکر
  • دو و نیم لیوان آب
  • نیم لیوان گلاب
  • جوهر لیمو به میزان لازم
  • آرد به میزان لازم

دستور آشپزی راحت الحلقوم

دستور پخت
:

برای تهیه شیرینی راحت الحلقوم ابتدا روی نشاسته ۳ لیوان آب بریزید و کمی آن را به هم بزنید تا کاملا حل شود و صبر کنید مدت ۳۰ دقیقه بماند بعد که نشاسته ته نشین شد آب روی آن را به آرامی خالی و دور بریزد و شکر و آب و گلاب و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید اینکار را آنقدر ادامه دهید تا کاملا سفت شده و بتوان آن را در وسط قابلمه جمع کرد و شبیه به یک ژله سفت و کشدار شود.

در کف یک سینی آرد بریزید و مایه راحت الحلقوم را روی آن ریخته و روی آن را صاف کنید و آرد بپاشید و با فشار کف دست آن را به یک لایه ای به قطر ۱ الی ۱/۵ سانتی متر در آورید و بعد از سرد شدن راحت الحلقوم را با کارد به شکل لوزی ببرید و دور تا دور راحت الحلقوم ها را به آرد یا نارگیل آغشته کنید و روی راحت الحلقوم ها را با خلال پسته و گردو تزیین کنید و در ظرف بچینید و پس از سرد شدن نوش جان کنید.
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه