ویفرهای شکلاتی را داخل یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شوند. باید حدود 2 و 1.4 فنجان خرده بیسکویت داشته باشید.

سوران:

مواد اولیه :

  • ویفر شکلاتی 40 عدد باریک
  • کره نصف فنجان (بدون نمک،‌ آب شده)
  • شیر 1 فنجان
  • شکر نصف فنجان
  • کره بادام زمینی 1 فنجان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • موز 1 عدد بزرگ
  • بادام زمینی 1/4 فنجان (خرد شده، بو داده)

طرز تهیه پای موز و کره بادام زمینی یخ زده

ویفرهای شکلاتی را داخل یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شوند. باید حدود 2 و 1.4 فنجان خرده بیسکویت داشته باشید.

طرز تهیه پای موز و کره بادام زمینی یخ زده

در یک کاسه بزرگ، خرده بیسکویت و کره را خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. خرده بیسکویت ها را داخل یک قالب پای 25 سانتی متری بریزید و با کف یک فنجان خرده بیسکویت ها را به کف و دیواره های ظرف فشار دهید تا حالت نان پای را پیدا کند. زمانی که مخلوط درون پای را آماده می کنید نان آن را در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه پای موز و کره بادام زمینی یخ زده

در یک روغن دان متوسط روی حرارت نسبتاً کم، شیر و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. کره بادام زمینی و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست و خامه ای شود.

طرز تهیه پای موز و کره بادام زمینی یخ زده

مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید.

خامه پر چرب سرد شده را در یک مخلوط کن یا با هم زن بزنید تا موج های سفت درست شود.

خامه زده شده را داخل مخلوط کره بادام زمینی بریزید.

طرز تهیه پای موز و کره بادام زمینی یخ زده

موزها را حلقه کنید و آنها را به صورت یک لایه روی نان پای بچینید.

طرز تهیه پای موز و کره بادام زمینی یخ زده

مخلوط کره بادام زمینی را روی موز ها بریزید و با یک کاردک صاف کنید و روی آن بادام زمینی بو داده خرد شده بپاشید.

طرز تهیه پای موز و کره بادام زمینی یخ زده

پای را بدون پوشش 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود سپس برش دهید و سرو کنید.

طرز تهیه پای موز و کره بادام زمینی یخ زده
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه